miércoles, 23 de marzo de 2011

glogster

Un Gloster es una herramienta web 2.0 que nos permite crear nuestros propios poster interactivos
Con los poster podras presentar temas en clase, y podras subirlos a tus blogs, pginas web..Gloster nos permite introducir vidios, imagenes, sonidos, animaciones... 
Un cop és una pàgina de web multimèdia que combina text, fotos, videos, gràfica, enllaços i altres elements de mitjans. Un glog pot ser creat amb diversos propòsits expressius per facilitar l'enteniment o per a altres finalitats. L'ús mes comú és per comunicar emocions o alfabetismo digital durant la instrucció en classe.
Un glog té la seva pròpia adreça URL i codi HTML, és possible compartir-ho en diverses plataformes per mitjà de pegar el codi o enllaç en altres llocs o aplicacions basats en web.


miércoles, 2 de marzo de 2011

XARXES SOCIALS

Una xarxa social  és una estructura social creada per les relacions de tot tipus (d'amistat, de parentiu, d'interessos comuns, de creences compartides...) que es donen entre els membres d'una societat. Les xarxes socials són plataformes virtuals que ofereixen la possibilitat de relacionar-se amb persones de qualsevol lloc del món.Hi han de molts tipus :
FACEBOOK.
Facebook és un lloc web de xarxes socials creat per Mark Zuckerberg i fundat per Eduardo Saverin , . Originalment era un lloc per a estudiants de la Universitat de harvar , però actualment està obert a qualsevol persona que tingui un compte de correu electronico. Els usuaris poden participar en una o més xarxes socials, en relació amb la seva situació acadèmica, el seu lloc de treball o regió geogràfica



MY SPACE.
És un lloc web, d'interacció social constituït per perfils personals d'usuaris que inclou xarxes d'amics, grups, blogs, fotos, vídeos i música, a més d'una xarxa interna de missatgeria que permet comunicar-se a uns usuaris amb uns altres i un cercador intern. Va ser creat per Tom Anderson, Chris DeWolfe i un grup de programadors. Al juliol del 2005 va ser adquirit per News Corporation.





TWENTI
Tuenti és una xarxa social per invitació. El lloc està enfocat a la població espanyola. Permet a l'usuari crear el seu propi perfil, pujar fotos i vídeos i contactar amb amics. Té moltes altres possibilitats com crear esdeveniments, Tuenti Llocs i Tuenti Pàgines, etiquetar amics en fotos, comentar els seus estats, crear el seu propi espai personal, xatejar a través del seu propi xat i Tuenti Jocs, que són jocs dins de la xarxa social. Recentment ha estat afegida la funcionalitat de Vídeo Xat, amb el qual és possible xatejar amb amics a través del xat de la xarxa social.

Inaugurat al gener de 2006, Tuenti és un dels llocs web més visitats a Espanya.
 TRAILER DE LA RED SOCIAL: